Reviews Vakantiepark Bosrijk

Ben je wel eens op vakantie geweest naar Vakantiepark Bosrijk? Help andere vakantiegangers en schrijf een review of laat in het kort weten wat je vond van Vakantiepark Bosrijk

  zeer slecht zeer goed nvt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Algemene Indruk
Ligging
Bediening
Prijs / Kwaliteit
Eten
Kamers
KindVriendelijk
De Reis
Titel
 
Bericht
(Maximaal 2.000 karakters)


 
Naam
 
Type controle getal na
 

10

bosrijk

het is er heel rustige
Noah, 5/25/2015, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
9

Super !!

Wij hebben ontzettend genoten van een paar dagen bosrijk. Alles was even sprookjesachtig; het huys, het restaurant, Klaas Vaak die 's avonds een verhaal verteld....Ook hebben wij gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet 's ochtends...dit was helemaal super en erg kindgericht. Wij komen zeker weten nog eens terug !! Ook onze complimenten voor het vriendelijke personeel !!
Fam. Horenga, 6/21/2013, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
10

efteling

efteling is super leuk en cool
loup, 7/27/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
0

efteling

ik vind dit een getallanteerdgeseft en heel meusisten en nadrukkelijk pard het voeld langzaam tot je vloed en het is gerot-hetervort met vlo het is heel leuk
nina, 7/27/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
9

bosrijk is geweldig!

Ons verblijf in bosrijk was in een woord geweldig,prachtige huisjes met alles erop en der aan.Zeer smaakvol ingericht.
fam. Steenbruggen., 5/29/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
9

heerlijk genieten met een dreumesje

Wij zijn 24.25.26 mei voor de eerste keer naar bosrijk geweest. Een heerlijk appartement (vip app in landhuys) Super ruim van opzet, heerlijke 2 persoons jacuzzi en 2 douches. Vond het ideaal dat er een aparte kinderslaapkamer was, waar al een campingbed stond. Ook was er al een kinderstoel aanwezig. Ons zoontje van 15 maanden kon er lekker spelen. De stopcontacten waren beveiligd dus daar hoefde je ook niet op te letten. Het zwembad is ook erg geschikt voor kleine kids,en het restaurant had gelukkig meer opties dan alleen friet voor de kinderen. We hebben 3 dagen genoten en komen zeker terug!
de Jonge, 5/29/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
10

bosrijk huisje

proficiat met jullie huisjes in bosrijk, heel mooi en goed aangepast voor mijn man die rolstoelgebruiker is alles goed aangepast zelfs in de keuken is het mogelijk met de rolstoel om iets te koken en zo en de badkamer prima aangepast voor de kinderen ook heel leuk en alles aanwezig
fam Aneca Belgie, 4/9/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
10

bosrijk waar dromen bestaan

Wij en onze 2 kinderen hebben 3 dagen genoten van ons verblijf in bosrijk.Het hele verblijf was voor onze kinderen als in een sprookje. Fantastische kamer in het landhuys met slaapmutsen, leuke speelplekken in bosrijk, lekker gezwommen in het badhuys, sprookjesfiguren op bezoek aan het heerlijke (goede prijs kwaliteit) ontbijtbuffet, een verhaal van Klaas Vaak en zijn zandmannetje voor het slapen, super(kind)vriendelijke bediening en onthaal in het eethuys,... en dan ook nog eens elke dag in de Efteling op bezoek! Wij komen hier zeker nog eens terug en vertellen het verder.
Sarah, David, Rune en Dagmar, 4/7/2012, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
6

vakantie

mooi landhuys appartement, alleen jammer dat de vloerbedekking al helemaal onder de vlekken zit in gang en lift etc. en een enorm gemis met een baby : een winkeltje! bijvoorbeeld om nog eens een pamper te halen e.d. bosrijk is verder prachtig
m wauters, 9/7/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
9

verblijf in boshuys

Perfect verzorgd, mooie accomodatie en een fantastisch pretpark natuurlijk!!!
Verschuren, 8/18/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
2

niets voor onze dochter in een elektrische rolstoel!!!!

wel jammer dat er geen aangepast huisje tussen zit. zeker even niet aan gedacht!!!!!
fam Decnop, 8/3/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
8

weekendje Efteling Bosrijk

In februari naar de Efteling geweest en 2 nachten in Bosrijk. Het park was erg stil, maar onze kleine man had daar geen problemen mee. Bosrijk is erg mooi en het zwembad is klein maar leuk.
Diane, 7/13/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
10

Fantastisch

Met 5 volwassenen 3kinderen en 'n kleintje van anderhalf, was het hartstikke gezellig. Dorpshuijs is geweldig met alles erop en eraan. De omgeving is ook ontzettend mooi. Dit doen we nog wel 'n keer over.
Fam. Jansen, Venlo 24/06/2011, 7/3/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
8

geweldig

6 volwassenen en 1 klein kind hebben het geweldig gehad in Bosrijk en de Efteling afgelopen lang weekend. We hadden een prachtig 8 persoonshuis met alle luxe. O.a. de vaatwasser heeft ons een goede dienst bewezen. Ondanks het slechte weer op zaterdag 25 juni in de Efteling de hele dag verbleven. We komen zeker een keer terug.
Elly Wienk, Hengelo (O), 6/30/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk

 
8

Klaas Vaker doen...

4 volwassenen en twee kleine kinderen hebben erg genoten van bosrijk, een prachtig vrijstaand huis van alle gemakken voorzien.Echt geweldig en een aanrader!
fam.Langereis,Hoofddorp,30/06/2011, 6/30/2011, Bron: Vakantiepark Bosrijk