Op het vakantiepark Bosrijk staan verschillende soorten bungalows en appartementen. Alle woningen liggen in een natuurlijke omgeving en zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn verschillende benamingen gegeven aan de accoummodaties, zo is er het Poorthuysappartement, het Landhuysappartement, het Boshuys en het Dorpshuys.

Boshuysen

Poorthuys op Bosrijk De Boshuysen zijn geschikt voor 6 of 8 personen. De Boshuysen zijn vrijstaande woningen met veranda of terras en liggen in het bos, op een duin, aan een open veld of aan het water.

Indeling (6p)

De woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie en een volledig ingerichte keuken. Er is een apart toilet op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en de overige kamers hebben een 2-persoonsbed. De badkamer heeft een bad, een douche en een wastafel. Er is tevens een apart toilet op de eerste verdieping aanwezig.

Indeling (8p)

De woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie en een volledig ingerichte keuken. Op de begane grond is tevens één slaapkamer aanwezig met eigen badkamer. In deze badkamer bevindt zich een douche en een wastafel. Er is een apart toilet op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en de overige kamers hebben een 2-persoonsbed. De badkamer heeft een bad, een douche en een wastafel. Er is tevens een apart toilet op de eerste verdieping aanwezig.

Dorpshuysen

Poorthuys op Bosrijk De Boshuysen zijn geschikt voor 6 of 8 personen. De Dorpshuysen zijn geschakelde woningen en zijn rond een gezellig plein gelegen. Elk Dorpshuys heeft zijn eigen terras.

Indeling (6p)

Deze geschakelde woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie en een volledig ingerichte keuken. Er is een apart toilet op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en de overige kamers hebben een 2-persoonsbed. De badkamer heeft een bad, een douche en een wastafel. Er is tevens een apart toilet op de eerste verdieping aanwezig.

Indeling (8p)

Deze geschakelde woning heeft een woonkamer met een zitgelegenheid en televisie en een volledig ingerichte keuken. Er is een apart toilet. En er is een slaapkamer op de begane grond aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een stapelbed en de overige kamers hebben een 2-persoonsbed. De badkamer heeft een bad, een douche en een wastafel. Er is tevens een apart toilet op de eerste verdieping aanwezig.

Poorthuys

Poorthuys op Bosrijk De Poorthuys appartementen zijn geschikt tot 4 personen. De appartementen bevinden zich in het centraal gelegen Poorthuys. In het Poorthuys bevinden zich allerlei faciliteiten, zoals de receptie, de winkel (Kleyn Warenhuys), het zwembad (Badhuys) en het restaurant (Eethuys).

Indeling (4p)

Het appartement heeft een woon/slaapkamer (met een 2-persoonsbed) met een zitgelegenheid en televisie, een eettafel met 4 stoelen en een ingerichte kitchenette. Er is een aparte slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een bad/douche en een wastafel. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig.

Landhuys

Poorthuys op Bosrijk De Landhuys appartementen zijn geschikt tot 4 personen. De appartementen bevinden zich in het imposante en statige Landhuys. Vanuit de appartementen kijkt u uit over het Efteling Golfpark.

Indeling (4p)

Het appartement heeft een woon/slaapkamer (met een 2-persoonsbed) met een zitgelegenheid en televisie, een eettafel met 4 stoelen en een ingerichte kitchenette. Er is een aparte slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een bad/douche en een wastafel. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig.

Indeling (4p VIP)

Deze appartementen zijn ruimer van opzet en beschikken over:

 • Sauna (infrarood)
 • Bubbelbad
 • Dvd-speler
 • Badjassen

Het appartement heeft een woon/ slaapkamer (met een 2-persoonsbed) met een zitgelegenheid en televisie, een eettafel met 4 stoelen en een ingerichte kitchenette. Er is een aparte slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een bad/douche en een wastafel. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. Enkele VIP-appartementen hebben een extra 2-persoons slaapkamer i.p.v. een woon/slaapkamer.

Standaard inbegrepen

Bij alle verblijven zijn de volgende services standaard inbegrepen:

 • Opgemaakte bedden bij aankomst
 • Handdoekenpakket p.p. en een keukenpakket per appartement
 • Appartementen hebben een ingerichte kitchenette (zonder kookplaat) met o.a. Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en magnetron
 • De bungalows hebben een ingerichte keuken met o.a. Senseo koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser en magnetron
 • TV met o.a. Efteling-(kinder)zenders en filmkanalen
 • Kinderfaciliteiten: 1 kinderstoel en 1 kinderbedje
 • Kluisje
 • Gratis (wireless) internet
 • Eindschoonmaak