Over VakantieparkBosrijk.nl

De website VakantieparkBosrijk.nl is eigendom van eMarkEd, dit is geen website van de Efteling. Op deze website verwijzen wij u naar de reisorganisaties waar u een vakantie naar vakantiepark Bosrijk kunt boeken. Deze website fungeert slechts als bemiddelende partij. De afhandeling van boekingen vindt plaats door de aangesloten reisorganisaties. Ook de betalingen worden met deze reisorganisaties zelf zonder onze tussenkomst afgehandeld. Voor vragen mbt reserveringen kunt u dan ook rechtstreeks contact op nemen met de reisorganisatie, waarvan u een bevestiging heeft ontvangen.

Wij besteden onze uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt op deze website.

Heeft u tips, foto's, suggesties, een leuk idee of een opmerking, laat het ons dan weten. U kunt ons bereiken per email.

eMarkEd
Nolensstraat 24
2672BG Naaldwijk
vakantieparkbosrijk: => info(at)emarked.nl

N.B. Wij beheren slechts de website en zijn inhoudelijk niet op de hoogte van de accommodatie, arrangementen, prijzen en/of verhuurperioden.

Voor parkinfo bel de Efteling: NL 0900-0161 (€0,15 p.m.), BE 0900-84037 (€ 0,15 p.m.) Dagelijks bereikbaar 9.00 - 21.00 uur
Of klik hier voor contact

Inschrijvingsnummer KvK Haaglanden 64953645
BTW-nummer: NL 1796.87.463B03